familjenpa2

Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Christina - 13 maj 2010 19:40

Känner mej så ensam just nu, är det visserligen inte, Ängla är hemma men ja, ibland saknar jag någon vuxen att ha sällskap av hemma. Någon att krama, prata med, mysa med, laga mat med ja, allt det där som så många andra har.

Sen hjälper väl det inte alltid att man känner att det är jag som OFTAST tar kontakt med folk. Är det kanske för att jag känner mej ensam? Eller är det för att jag är så snabb med att ringa folk och fråga om det är någon, vare sej vän eller familj, Ska kanske låta allt ta sin lilla gång, låta andra höra av sig. Se hur många det är som gör det. Vet inte va det är men ja, känner mej bara sååååå extremt ensam ibland.   


Den här kvällen har inte varit någe bra, känt mej sur ocg grinig men har lyckats bra ändå tycker jag.

Älskar mitt liv som det är, visst skulle vara lite bättre om man inte var så "deppig" ibland, vill vara glad HELA tiden.

Har valt mitt liv själv, ingen som valt det åt mej, men en sak jag avskyr just nu det är denna ständiga oron som finns och den har jag faktiskt inte valt själv, det är någon annan som gjort åt mej. Vill inte oroa mej, att inte veta, det är för jävligt. Är väl den som gör att jag känner mej sur och grinig till och från och det gör mej ännu mera sur och grinig. Önskar bara jag slap oroa mej, men så kommer det nog vara hela livet skulle jag tro, eller jag vet att det är så. Kan inte göra det ogjort så att säga.


I går var jag och Ängla på Cirkus, Cirkus Maximum var i stan. Ängla tyckte det var super skoj. Det bästa var nog när det kom in 3 st elefanter. Ängla utbrister i ett glädjetjut: Dom kom, mamma dom kom! Både jag och Änglas moster hade sagt, när hon fråga, att det nog inte skulle vara några elefanter på cirkusen. Så blev en stor överraskning för Ängla, ja för oss alla.   

I pausen så var det ponnyridning och Ängla ville självklart rida så det fick hon göra. Sen ville hon rida en gång till och ja, lite bortskämd som hon är så fick hon det...hehe. Hon ville gärna rida på elefanterna också men det gick inte. Men hon var lika glad för det.    Ängla var helnöjd när vi gick därifrån, vilket vi andra var också. Inte varje dag som man går på cirkus. Kanske för att det är så extremt dyrt. Men det var värt pengarna i alla fall.   


I dag kom min moster och min kusin över på en liten lekstund och fika. Vi packade ihop lunchen och fikat och tog en promenad ner till mammas kolonilott och hälsade på.

Ängla hjälpte mamma och gräva i jorden, tyckte hon var jätte kul. Hon plockade blommor och hade sig med min kusin också.

Var skönt med en promenad och komma hemifrån en stund också. Var skönt väder ute, men det försvann när vi kom ner till mamma och pappa. Då blev det kallt men vi trotsade vädret och stannade kvar. Till slut blev det för kallt så vi gick hem igen. På vägen hem så såg vi 4 st rådjur i skogen, vi kom väldigt när, dom var inte alls skygga. Var lite roligt att se.


I morgon blir det jobb igen, Ängla får följa med mej. Jobbar mellan 07.30-13.00, så skönt.   

Nä, nu ska vi ta och göra lite popcorn här och sen blir det sängen för oss båda.

Ha en fortsatt trevlig helg, ska vi ha.

Puss och kram

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards