familjenpa2

Alla inlägg den 6 maj 2010

Av Christina - 6 maj 2010 21:35

Ja, då börjar man om här då, tänkte testa en ny sajt för att blogga så hamnade här =)


Jaha, då var denna torsdag över också då. I morgon fredag, sen helg. Ska bli skönt, behöver lite ledighet nu känner jag, sen nästa vecka då blir det jobb 3 dagar sen ledig en dag och sen jobb, men blir en kort dag. Slutar kl 13, helt underbart! =)

Ängla ska vara med mej på jobbet då, så vi får en heldag tillsammans, skönt och sluta tidigt då. Hoppas på fint väder så man kan hitta på nåt att göra efter jobbet. Hoppas på fint väder hela veckan visserligen, lite varmare också kanske, skulle inte skada..hehe.


Nu ikväll har vi städat så nu har man en färdigstädad lägenhet, så skönt inför helgen, slipper man tänka på det.

Köpte solrosfrön i dag till Ängla som vi skulle plantera men ja, vet inte vad som hänt med jorden men den hade börjat mögla och ja, det ska den väl inte göra? Köpte den för ca 2 veckor sen och den har stått på balkongen så ja, var väl nåt fel med den.

Så solrosorna får allt vackert vänta tills jag har råd att köpa ny jord. Lite typiskt dock, när man sett framemot nåt så går det i stöpet....hmm...


Det går jätte bra för Ängla på Månen nu, hon trivs och dom senaste 2 dagarna så har hon inte sagt att hon inte vill gå dit. Varit lite men det har gått över så fort vi kommit till dagis, hon har ju kompisarna där som hon har så kul med. Ängla och Emilie leker så bra tillsammans, känns skönt. =) Blir nog bästa kompisar av dom sen...hihi.


Nä, om man kanske ska ta och lägga sej kanske, så man orkar upp i morgon. Har dock lite feber och skallevärk så borde egentligen vara hemma men ja, så lär nog inte fallet bli, får se hur natten och morgonen är.


Ha det så bra och sov så gott....

Puss och kram från oss



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards