familjenpa2

Direktlänk till inlägg 18 maj 2010

Tisdag- Nu är vi snygga mamma

Av Christina - 18 maj 2010 20:36

God kväll alla bloggläsare!


Ännu en dag har nåt sitt slut.

Ikväll har man hunnit med mycket, har städat hallen, badrummet och vardagsrummet, diskat, tvättat och plockat i Änglas rum och lite här och var. Känner mej helt slut nu. Kanske ska göra som Ängla, sova..hehe. Hon somnade kl 17.00 i dag. Hon var helt slut när vi kom hem från förskolan och affären. Brast ut i gråt när vi kom hem. Så vi satte oss i soffan och mös lite ja, sen sov hon och sover fortfarande och kl. är 20.40 Tror hon sover för natten, hoppas det. Hon behöver det. Värmen tar på henne, lillskruttan. I morgon blir det solkräm och tunna kläder som gäller till förskolan, ska tydligen bli varmare i morgon än va det var i dag. *pust*

Man ska inte klaga, nu är våren och sommaren ÄNTLIGEN här, så underbart!


Helgen som varit nu har vi hunnit med en massa roliga saker.

I torsdags så kom min moster och kusin som sagt. Vi hade det mysigt och hälsade på hos min mamma och pappa på deras kolonilott med lite fika.


Fredagen, ja då jobbade jag. Ängla förljde med mej. Men hon ville inte vara där så vi fick ringa Änglas moster som kom upp och hämtade henne, dom åkte i väg till Andy´s lekland och lekte och hade skoj tillsammans med Wembi och Camilla.

Jag åkte dit när jag hade slutat jobbet, slutade kl.13.00 så det var skönt.

Vi fick en heldag tillsammans ändå. =)

På vägen hem bestämde vi att vi skulle äta tacos hemma hos Caroline (Änglas moster) och Micke tillsammans med Wembi och Jenny. Var riktigt mysigt. Var nog hemma vid 22.00, då var vi båda helt slut. Somnade som två grisar i sängen.


Lördagen ja, den bjöd på massa sol och värme. Så vi packade ner lite dricka och kex och begav oss till parken för lite lek, Magda och hennes son kom också dit.

Lekte och hade massa skoj.

  


Sen var det dax för lunch, Ängla och jag vi gick ner till centrum efter vi sagt hej då till Magda och hennes son.

Köpte korv med pommes och mumsa på. sen kom moster Caroline och hämtade oss, dom var nere hos mamma och pappa på kolonilotten och fixade så vi åkte också dit och hade skoj. Ängla sprang runt halvnaken..hihi. Tyckte hon var skönt.

På kvällen blev det grillning hemma hos mamma och pappa, grillspett med klyftpotatis och tzatziki, jätte gott. =)

    


Söndagen, ja då bar det av mot SKANSEN. Första besöket för i år och många många fler kommer det bli. Ängla hade det jätte skoj, jag med för den delen. =)

Via hade med oss matsäck och så möte vi upp Jenney, Wembi, Stefan, Caroline och Micke på bussen och sen bar det i väg. Blev många bilder men ja, alla kommer inte upp..hehe.

Men några kan jag nog lägga upp i alla fall.  =)

Vi tittade på lamen som var ca 3 dagar gamla, älgen hade fått sina kalvar som var ca 5 dagar gamla. Ja, det var många många djur att titta på. Ängla var helt lyrisk. Somnade på vägen hem..hihi.


        

              


Lite bilder vart det i alla fall. =)


I går så stannade vi hemma från förskolan och jobbet, var trötta efter en lång och jobbig natt så hade inte mage att lämna Ängla på förskolan. Så vi tog en tur till parken när vi hade vilat och så. Var en varm dag i går också. Lotta ringde så vi mötte upp Lotta och Emilie i centrum och åt lite lunch och barnen fick springa och leka av sig. Passade på att klippa Ängla hos frisören också, hon var såååå dutkig. Sa inte ett ljud och satt stilla och gjorde precis som frisören sa. =) Hon blev så fin i håret också. =)

Sen gick vi hem till Lotta och lekte en stund innan det var dax att gå hem och laga middag.

Vi hade lite tjejkväll på kvällen sen, lagade god middag och badade och fixade naglarna innan vi la oss och somnade som två grisar. =)


Nä, oj, nu vart det ett väldigt långt inlägg så nu blir det nog sängen för mind el, ögonen går i kors..hehe.

Sov gott och ha en fortsatt underbar vecka med sol och värme, ska vi ha. =)


Puss och kram från oss


  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christina - 9 mars 2013 18:41

Resulterade i en massa tjafs och extrem kaxighet från dottern!! Vet inte vad jag ska ta mig till längre när hon sätter i gång. Prövar allt eller det mesta i alla fall. Hon får gå in på rummet, pratar lugnt med henne, skriker, blir arg och ja you name...

Av Christina - 13 januari 2013 22:14

Usch och fy vad jag har mått dåligt denna vecka. Varit så deppig och trött, bara gjort det som jag har behövt så som jobbat, lagat mat och myst och varit med Ängla. Allt annat har jag struntat i, inte orkat med det. I dag har varit första dagen som j...

Av Christina - 10 januari 2013 18:28

Ge mej kraft, ge mej ork! Vad är det här? Haft semester i nästan 2 veckor och känner mej inte ett dugg utvilad. Är så trött och orkeslös, orkar knappt med nånting. Känner mig deppig också, vet inte vad det är och förmodligen går det över men just n...

Av Christina - 3 januari 2013 00:23

Nu längtar jag hem!

Av Christina - 30 december 2012 23:10

Nu är vi äntligen i fjällen, som vi har längtat!! Bara få vara och busa och leka i snön, vilket vi kunnat gjort hemma också då det är ungefär lika mycket snö där som här. Men blir på ett annat sätt här än hemma. Bilresan gick förväntansfullt bra....

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards