familjenpa2

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Christina - 27 mars 2011 08:47

Godmorgon...


Här var det ett tag sen man skrev nåt och ja, det har inte funnits tid och speciellt inte någon motivation till det. Men vi lever och mår bra, efter omständigheterna.

Det har varit lite rörigt sista tiden, som vanligt i mitt liv eller vårt liv kanske man ska säga.

Trodde jag hade hittat kärleken men ja det visade sig var lite fel. Blev för många krav, måsten och gick för fort fram för min smak. Så det la jag ner. Tråkigt då jag hade fått tankar som jag ALDRIG haft förut med någon kille men ja, det finns flera. Tur att det inte gick så långt, är jag lite glad för.


Annars så har det varit massa jobb och förskola för våran del. Våren har kommit också så det är verkligen underbart. Love it! Fast nu har temperaturen åkt ner ett par steg igen så i dag stod termometerna på -2,2 och det tycker jag inte om. 

Hade tänkt ta ut Änglas cykel i helgen men ja, det får vänta lite skulle jag tro då det är kallt. Får kanske bli ett röj på ballkongen istället, så man kan sitta där sen och ha det mysigt.

Nästa helg kanske det får bli en tur till blomsterlandet och köpa lite blommor till ballkongen också.

I år ska vi planera jordgubbar har jag tänkt, får se om vi försöka oss på att planterar solrosor i år också. Dom vi plantera förra året dom ville inte ta sig så hoppas på bättre lycka i år.


I dag blir det till att fira min ena kusin som fyller 20 år. Det är nu jag börjar känna mej gammal, nu när alla kusiner kommer upp i åldrarna...haha. Fast så gammal är jag inte ändå...inte ännu.


Nä, nu ska jag ta och sätta lite fart här hemma, har tänkt ge mej på att baka lite kakor, fixa tvätten och lite såna saker i dag.


Ha en unerbart solig söndag, ska vi ha.

Puss och kram från familjen på 2

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards