familjenpa2

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Christina - 7 augusti 2010 16:30

Nu är man tillbaka till verklighete, vi har fortfrande semester men vi tog en tur till Dalarna och där hade vi som sagt ingen mottagning till något. Hur skönt som helst så jag kom fram till en sak ochd et är att jag ska inte ha datorn på hela tiden som den varit nu. Jag märkte att jag mår mycket bättre, mindre stressad och det är det bästa.


Vi hade det underbart i skogen, långt bort från verkligheten. Badade, satt vid brasan varje kväll, lekte och hade skoj. Ängla hade så mycket spring i benen så hon var helt slut på kvällarna. Lekte med Moa och Jennifer varja dag, sprang omkring på den stora stora gräsmattan som fanns där. Hon hade så skoj.  =)

Mer gjorde vi inte där uppe, bara tog det lungt och tog dagen som den kom. Det behövde vi.


Nu är det bara en vecka kvar på semestern sen börjar verkligeheten igen, ska bli lite skönt att börja jobba igen men ändå inte. Vill vara mera ledig..haha.

Får se vad vi hittar på den här veckan, kanske hinner med en tur till skansen, vore skoj. Blir nog bara jag och Ängla då, vi behöver det.  =)

Hade önskat att vi hade hunnit med ett besök på Kolmården också men det får bli en annan gång. Synd bara att det är så långt att åka men det går nog ändå. =)


Nä, nu ska jag ta och vila lite till så jag får bort den här förkylningen ur kroppen, ingen lust att vara sjuk. Men bättre att vara sjuk nu än att börja jobbtiden med att bli sjuk.


Puss och kram från oss

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards