familjenpa2

Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Christina - 26 augusti 2010 21:13

Godkväller


Var ett tag sen jag skrev nåt här men ja, jag har inte känt för det. Har prioterat en massa andra saker, för ovanlighetens skull...haha.

Nä, ända sen vi kom hem från Dalarna då vi inte hade någon täckning på nåt, varken mobil, internet, tv m.m så har jag inte använt dom sakerna så mycket och det är sååååå skönt! Så ja, jag är inte tillgänlig så mycket längre, speciellt inte på nätet. Vill man nå mej så har jag en telefon eller nä, jag har TVÅ telefoner som det går och nå mej på. ANVÄND!!


Ja, vad ha hänt då.

Det är lite över 2 månader sen mormor gick bort och saknaden är lika stor nu som den var den dagen då pappa ringde och sa att mormor hade somnat in. Känns fortfarande så overkligt, vet inte när det kommer kännas verkligt, om det någonsin kommer att göra det. Är i alla fall så gald att mormor han få träffa och lära känna Ängla, första barnbarns barnet. Kommer att se till att Ängla få lära känna min mormor genom bilder och berättelser som vi alla har av henne. Och alla minnen som vi har!! VI ÄLSKAR DEJ MORMOR!!

 

Dagis och jobb har kommit igång igen, inne på andra veckan och det har nog varit den lääängsta veckan i mitt liv..haha!!

Men är rätt skönt att ha börjat jobba igen också, få komma in i ordentliga rutiner och ÄNTLIGEN funkar det för oss.

Ängla är så duktig, hon har slutat med blöja på natten!! Precis som hon gjorde när hon skulle fylla 2 år och nu fyller år 3 år om ca 1 månad, gud vad tiden går fort. Vart tog min lilla bebis vägen?? Nu går det undan och jag njuter varje sekund med henne. Hon är mitt allt!!


Nä, om man ska ta och slänga i sej koppen med te och smörgåsen och sen ta och träna lite. Ska hänga lite tvätt också. Har hunnit med en massa i kväll faktiskt. Varit och handlat med Ängla och min pappa, skönt för nu har vi mat hemma. Sen har jag fixat och donat lite här hemma, känns skönt.

I morgon blir det jobb och dagis sen blir det hem och göra oss klara för att gå ner till Magda och äta lite god mat med kollegorna från jobbet, blir skoj.


Puss och kram från familjen på 2

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards