familjenpa2

Alla inlägg den 1 januari 2011

Av Christina - 1 januari 2011 11:20

                                                                                                                      

Av Christina - 1 januari 2011 10:22

Ja, då var det ännu ett år som gått!

Får se vad det här året bjuder på, hoppas lite på ett bättre år än det som var. Ska göra det till ett bra år själv, släppa allt det gamla och ta in allt det nya som året kommer med. Kommer vara svårt men ska ta mej f-n göra det, det är jag värd, nej det är VI värda!!

Nyårsafton firades lungt och skönt hemma hos Lotta och barnen. Åt en jätte god middag med fläskfile och potatisgratäng och en god sallad till. Mumms...=) Barnen tyckte nog att det var gott dom med, då det blev till en "lek" av ätningen..haha.

Efter maten bar det  väg till soffan en stund för att smällt all den goda maten. Barnen lekte och tittade på Bamse, tror dom var lite trötta..hehe.  Vid strax innan elva så sov både Ängla och Emelie. Dom var trött våra små sötnosar. Matilda var vaken, frågade vad klockan var hela tiden, hon längtade till tolvslaget. =)

Ängla missade inte tolvslaget, hon stod med oss på balkongen men det var kallt och lite läskigt med alla raketer tyckte hon. Men i dag sa hon att det var fint och roligt. =)

Efter en mysig kväll med trevligt sällskap och många skratt till After Darkt med Babbsan så begav vi oss hemåt. Jisses vad det hade snöat, gick knappt att köra vagnen så jag fick årets första träning kl. 00.30 ;-) 

I dag blev det sovmorgon, var skönt.

Vi ska inte göra så mycket i dag, blir hem till mamma och pappa för middag ikväll. =) Annars blir det till att vara hemma och ta det lungt och mysa lite.

Annars den här veckan så har vi varit på kyrkogården och tänt ett ljus för min mormor. Ängla var så duktig, vi hoppade vagnen och åkte buss och tunnelbana. =) Hon gick hela tiden. Så duktig så min prinsessa. Vi åkte vid 11 på förmiddagen och var hemma sent på kvällen. Så att hon orkade det var otroligt. =)

Har bytt mina skridskor också så i morgon blir det nog till att åka lite skridskor med Ängla, för första gången. Vill säga om min fot klara av det då jag har dragit på mej hälsporre men ty den som ger sej. ;-)

Vi har hunnit med att åka till Hellasgården också och åka lite pulka och titta på omgivningen där. Åt en god lunch där också, men ack så dyr den var...haha.

På måndag börjar allvaret igen med förskola och jobb. Ska bli lite skönt att få igång vardagen igen sammtidgt som jag gärna skulle vilja vara lite mera ledig..hihi. Men jobbar bara mån-ons så blir en kort vecka. =)

Nä, blir det till att göra sej lite iordning, så man blir lite pigg.

Ha en toppen nyårsdag, det ska vi ha i alla fall. =)

Kram från familjen på 2


Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards