familjenpa2

Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Christina - 3 juli 2010 21:19

Ja, då var det ännu en lördag som lider mot sitt slut. Men en dag närmare semestern.   


I dag har vi varit på dop för Axel, Sara från mammagruppens andra barn, var ett väldigt fint dop. Sjön fina psalmer som verkligen passade in. "Den blomster tid nu kommer" och så en till, som jag inte minns namnet på. Men vädret var underbart och kändes fint alltihop.   

Efter dopet tog Ängla och jag en promenad tillsammans med Agnes och Axel och deras mormor till lokalen där doplunchen var. Åh, vad god mat dom hade gjort, jätte smarrigt alltihop. Ängla åt dock inte så myckey men ja, det är varmt så hon tappar matlusten då har jag märkt och det är inte så konstigt, gör jag också.


Hon har lekt och busat tillsammans med Gustav, Leo och Agnes. Var så kul och se dom leka tillsammans. Vi gick alla i samma mammagrupp och umgås än och det är skoj. Ses kanske några gånger om året och då är det bara att fortsätta där vi slutade sist och det är så kul att ha sånna vänner.


När vi gick från dopet, efter all god mat och bus och lek så tog vi en sväng förbi Myrsjön och där väntade Johan, Simon och Rudde på oss för lite bad och lek.  Och Ängla fick en glad överraskning när vi kom ner, moster Caroline och Micke var där, men skulle dock precis gå, men Ängla blev lika glad för det. Fick ju träffa sin underbara och bästaste moster och det är ju super bara det.   


Efter badet så gick vi hem, handlade lite på vägen och sen blev det en lätt middag i svalkan på balkongen. Sen lite bad och mys i soffan innan Ängla somnade brevid mej i soffan. Hon har inte sovit på dagen i dag så hon var väldigt trött, förkyld och varm av värmen så var inte så konstigt att hon slocknade kl 19.00


Så jag fick en lugn kväll för mej själv, vilket var rätt seg och tråkigt. Ville ju mysa med min älskling.   


Nä, ska nog ta en sval dusch och sen krypa ner i sängen, få ta på och passa på och lägga sej tidigt när man kan.   

I morgon bär det av ut på Ingarö för lite sol och bad med Caroline och Ängla. Ska bli mys.


Puss och kram från oss

Presentation


Hejsan!

Här får du följa vardagen som ensamståendemamma. Bloggar lite om allt möjligt som händer i vårt liv, både glädje och sorg. Kommentera gärna och visa att du varit här.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards